iLUMNET tekee valaistuksesta älykästä

03.02.2016 • Kari

Me olemme tuoneet markkinoille uuden iLUMNET tuoteperheen tekemään valaistuksesta älykästä. iLUMNET sisältää älykkään valaistuksen hallinnan tuotteita ja palveluja teollisuuden, kaupan ja ulkovalaistusinfran ratkaisuihin tuomaan energia- ja toiminnantehokkuutta. Me tarjoamme iLUMNET tuotteita kaikille valaistuksen parissa toimiville, erityisesti valaisinvalmistajille, urakoitsijoille ja valaistuksen operoijille.


Me näemme, että kiinnostus ja tarve älykkäälle valaistuksen ohjaukselle on alkanut selvästi kasvamaan markkinoilla. Valaistuksen ohjaukseen liittyvät laitteet ja palvelut on ennustettu olevan nopeimmin kasvava alue valaistusmarkkinassa. iLUMNET älykäs valaistuksen ohjaus tuottaa ihmisille miellyttävän ja tarkoituksen mukaisen valaistuksen ja elinympäristön. Älykkään ohjausjärjestelmän käyttö tuo merkittäviä etuja elinkaarikustannusten säästöjen muodossa sekä vähentämällä hiilijalanjälkeä energiasäästöjen avulla. Nyt on siis oikea aika tuoda iLUMNET järjestelmä kaikkien toimijoiden saataville.


iLUMNET on älykkään valaistusohjauksen kokonaisratkaisu. iLUMNET tuotteita ovat LUMOSCOPE pilvipalveluun perustuva hallinta, järjestelmän älykkäät laitteet ja valaisimiin integroitavat älykkäät moduulit. iLUMNET on täysin langaton IoT kyvykäs järjestelmä, jossa jokaisella älykkäällä valaisimella, laitteella ja sensorilla on oma IP-osoite eli jokaista laitetta voidaan ohjata yksilöllisesti ja se voidaan yhdistää internettiin. LUMOSCOPE käyttöliittymän avulla on helppo määritellä valaistuskohteen määrittelyt, kuten ryhmät ja valaistusprofiilit, ja antaa automaattisen 24/7 ohjauksen huolehtia optimaalisesta valaistuksesta. Valaistuksen ohjaukseen voidaan ottaa paikallisten sensorien lisäksi mukaan myös muita tietolähteitä, kuten esimerkiksi liikenne- ja säätietoja.


Me tarjoamme valaisinvalmistajille ja valaistusta tuottaville operoijille valmiin ja testatun ratkaisun tuomaan heidän asiakkailleen lisäarvoa. Valaisinvalmistajien ei tarvitse kehittää itse teknologiaa kun käyttävät valaisimissaan iLUMNET älykkäitä moduuleja. Valaistusta tuottavat operoija saavat toimivan järjestelmän, joka parantaa toiminnan tehokkuutta sekä tuottaa loppuasiakkaalle lisäarvoa energiasäästön ja elinkaarikustannusten kautta. Saatavilla olevien iLUMNET yhteensopivien valaisimien ja laitteiden määrä tulee kasvamaan, kun uusia valmistajia ryhtyy käyttämään iLUMNET teknologiaa tuotteissaan.


Älykäs valaistuksen ohjaus tuo merkittäviä etuja ja lisäarvoa asiakkaille sekä lisää liiketoimintaa kaikille arvoketjussa toimiville. Me haluamme edistää iLUMNET tuotteilla tämän liiketoiminnan voimakasta kasvua.


Tehdään valaistuksesta älykästä!


 

Jätä kommentti