iCONTROL 400

iLUMNET iCONTROL 400 (401) ohjaimen avulla kaupallisia valaisimia, valaisinryhmiä ja sensoreita voidaan liittää osaksi ILUMNET älykästä valaistusjärjestelmää. iCONTROL ohjain kommunikoi langattomasti muiden älykkäiden valaisimien ja iMASTER yksikön kanssa. Laitteiden ominaisuuksia voidaan hallinnoida internetin välityksellä, kun kohteessa on iMASTER yksikkö.

Yksi iCONTROL ohjain pystyy ohjaamaan usean valaisimen ryhmää, mikä tekee yleisohjaimesta kustannustehokkaan ratkaisun erityisesti kun uudistetaan vanhoja kohteita. Tämä ohjausyksikkö on suunniteltu yhteensopivaksi yleisimpien valaisinten liitäntälaitteiden kanssa, tuetut rajapinnat ovat 1-10V ja DALI. Lisäksi iCONTROL ohjaimella voi ohjata ulkoista relettä, esimerkiksi kytkinkaapissa kytkemään valaisinryhmiä päälle ja pois.

Liitettynä sensoriin iCONTROL ohjain lukee sensorin tuottaman ohjausjännitteen ja ohjaa älykästä valaisinjärjestelmää langattomasti ohjelmoitujen määritysten mukaisesti. Sensorin sijasta iCONTROL ohjaimeen voidaan liittää myös muita yhteensopivaa ohjausjännitettä tuottavia laitteita, esimerkiksi valokatkaisin.

iCONTROL 401 ohjain pystyy lisäksi mittaamaan ryhmään kytkettyjen valaisimien energiankulutuksen, kun valaisimien käyttöjännite johdotetaan ohjaimen kautta. Mittauksia voidaan käyttää energian kulutuksen ja vikatilanteiden raportointiin. Mittaus- ja raportointikyvykkyydet lisääntyvät ohjelmistopäivitysten mukaisesti.

OMINAISUUDET

  • SRD Radio yhteys järjestelmän muiden laitteiden kanssa
  • Valaisinryhmän ohjaus DALI ja 1-10V
  • Ulkoisen releen ohjaus
  • Kaupallisen sensorin tai ulkoisen kytkimen käyttö

iCONTROL 401 lisäominaisuus

  • Energiankulutuksen mittaus