Tuotteet

iLUMNET älykäs valaistuksenohjausjärjestelmä on modulaarinen ja langaton alusta, jolla voidaan toteuttaa turvallisia, tarkoituksenmukaisia ja mukautuvia valaistusratkaisuja. Järjestelmä skaalautuu ja muovautuu joustavasti asiakkaan vaatimusten mukaiseksi valitsemalla sopivat älykkäät iLUMNET-laitteet langattomaan valaistusjärjestelmään. Valaisinvalmistajat tekevät tuotteistaan iLUMNET kyvykkäitä lisäämällä älykkään moduulin valaisimiinsa.

  

LumoScope

 Järjestelmän hallinta ja käyttöönotto on keskitetty pilvipalveluun, jota käytetään webpohjaisella LUMOSCOPE-käyttöliittymällä internet-selaimen kautta millä tahansa laitteella.

Järjestelmän kohde-, ryhmä- ja profiilimääritykset sekä kaikki ohjausmuutokset tehdään palvelimelle keskitetyn hallinnan kautta. Palvelimelta saadaan myös järjestelmän tila- ja vikailmoitukset sekä erilaisia raportteja.

Säästöt energian kulutuksessa ja Co2-päästöjen vähentäminen saavutetaan paitsi ledteknologialla myös älykkäällä ohjauksella, kun valaistus voidaan optimoida aluekohtaisesti himmennyksin ja sensoreita käyttäen.

iMaster

 iMASTER toimii keskeisenä kommunikaation ja ohjauksen keskuksena iLUMNET älykkäässä valaistusjärjestelmässä.  iMASTER ohjaa ja hallinnoi kohteeseen liitettyjä älykkäitä laitteita. iMASTER on myös yhteydessä iLUMNET-palvelimeen, jossa kohteen valaistuksen kaikki määrittelyt luodaan ja ylläpidetään.

iSense

 iSENSE on langaton monitoimianturi, jonka toiminnallisuus valitaan käyttökohteen tarpeen mukaan. iSENSE ohjelmoidaan toimimaan joko liiketunnistimena, valoanturina tai hämäräkytkimenä. Kommunikointi muiden järjestelmälaitteiden kanssa tapahtuu langattomasti.

iControl

 iCONTROL-ohjaimen avulla liitetään kaupallisia valaisimia, valaisinryhmiä ja sensoreita osaksi iLUMNET-järjestelmää. iCONTROL voi ohjata ryhmään kytkettyjä DALI tai 1-10v säädettäviä valaisimia, tai valaistuksen sytytykseen ja sammutukseen käytettäviä releitä.

iSwitch

 iSWiTCH-kytkimen avulla ohjataan manuaalisesti iLUMNET-järjestelmään liitettyjä valaisimia tai valaisinryhmiä. iSWiTCHin tyypillisiä käyttökohteita ovat puistot, liikuntapaikat ja hallitilat, joissa käyttäjä voi tilata valoa määrätyksi ajaksi.

VALAISIMIEN ÄLYKKÄÄT MODUULIT

iNODE moduulit tekevät valaisimista älykkäitä. iNODE tuottaa valaisimille langattoman yhteyden iLUMNET verkkoon ja älykkään valaistuksen ohjauksen. Moduulit tukevat DALI, 1-10V ja PWM ohjausrajapintoja.

iNODE moduuliin voidaan liittää antureita iLUMNET anturiväylän kautta. Anturimoduuleja on saatavilla tyypillisille antureille kuten liikkeentunnistus ja valonmittaus/hämäräkytkin.