iNODE moduulit valaisimiin

iNODE 420, 410 ohjaa valaisimen toimintaa ja kommunikoi langattomasti iLUMNET verkossa. iNODE korteissa on MESH kyvykäs 863-870 MHz taajuudella toimiva radio ja liitin erilliselle antennille.  Kortit on suunniteltu integroitavaksi valaisimen kotelon sisälle.

iNODE 420 älykortti on suunniteltu yhteensopivaksi yleisimpien liitäntälaitteiden kanssa, tuetut rajapinnat ovat 1-10V ja DALI. iNODE 420 pystyy ohjaamaan myös erillistä relettä, jolla kytketään valaisimien käyttöjännite. Releohjausta käytetään 1-10V ohjatun liitäntälaitteen yhteydessä.

iNODE 420 älykorttiin voi valita optiona moduulin mittaamaan valaisimen energiankulutuksen, kun valaisimien käyttöjännite johdotetaan ohjaimen kautta. Mittauksia voidaan käyttää energian kulutuksen ja vikatilanteiden raportointiin.

iNODE 410 älykortti on suunniteltu verkkojännitettä käyttäviin valaisimiin, joissa liitäntälaite tuottaa tarvittavan apujännitteen. iNODE 410 älykorttia voi käyttää myös järjestelmissä, joissa valaisimille syötetään 12V DC käyttöjännite.

iNODE 410 on yhteensopiva PWM ohjattujen liitäntälaitteiden kanssa.